Igényes tehertaxi

október 9, 2020 | In: Egyéb

Magánszemélyek és üzleti vállalkozások részére szakszerű teherszállítást végző, tehertaxi szolgáltatást nyújtó cégünk ügyfeleinkkel való gondos egyeztetés után, igényesen, gyorsan és szakszerűen, tapasztalt, összeszokott munkatársakkal, egyedi kedvezményekkel, versenyképes áron hajtja végre feladatait. Velünk megtapasztalhatja, hogy a kitűnő műszaki állapotban lévő tehertaxi gépjárműveink nyújtotta lehetőséggel könnyebb, olcsóbb a költözés és a teherszállítás!
Akár költöztetéssel kapcsolatban hív minket, akár csak néhány tétel elszállításáról van szó, nem csak tehertaxi állományunk, de tapasztalt rakodómunkásaink és speciális eszközeink is készen állnak arra, hogy a nap bármely időszakában az Ön segítségére legyenek. Tehertaxi szolgáltatásainkat igénybe veheti csak sofőrrel, vagy rakodómunkásokkal is. Ha lomtalanítással kapcsolatos szállítási feladatokban van tanácsra szüksége, szakembereinkkel ebben is szívesen segítünk. Igény esetén akár a helyszínen is felmérjük, hogy kisebb vagy nagyobb méretű tehertaxi
az, amire szüksége lesz a feleslegessé vált holmik elszállításához. A terepszemle után a szállítást rövid idő alatt megszervezzük, s a környezetünkre is gondosan odafigyelve, szakszerűen lebonyolítjuk Önnek.
Tekintse meg referenciánkat, s tiszteljen meg minket azzal, hogy igénybe veszi tehertaxi szolgáltatásainkat.

Comments are closed.